Hvorfor vælge iSmoke®

Fordi vi tænker på dig!

Vi er altid klar og behjælpelig med en løsning hvis der opstår et problem.

Kvalitets Produkter:

iSmoke® E-Cigaret produkter leveres i sublim kvalitet, hvor kun de bedste materialer benyttes. Alle vores E-Cigaret Produkter samt tilbehør er certificeret, og anmeldt hos Sikkerhedsstyrelsen.

iSmoke® produkterne er CE & ROHS-certifikats godkendt. iSmoke® væsker som indgår i vores Premium Filtre, er MSDS-certifikats godkendt gennem vores producent. Dette sikrer vores kunder den bedste kvalitet hvor der kun bruges originale og godkendte materialer i vores produktion.

Alle iSmoke® produkter gennemgår 4 test-faser både under og efter produktion. Dette er for at optimere vores produkters drift sikkerhed og mindske fejl.


Elektronisk Cigaret uden reklamationer!

Vi sætter en ære i kun at sælge gennemtestede produkter der lever op til vores høje standard, og med en fejlmargin på under 2 % i defekte varer, er du som kunde sikret et godt og stabilt produkt


Ombytning uden problemer:

Vi ved godt det er irriterende med fejl! men desværre kan der opstå defekter på vores produkter det er jo elektronik, og derfor ombytter vi altid defekte produkter uden nogen form for spørgsmål.

For at få ombyttet et defekt produkt skal du udfylde vores returformular med antal produkter og en kort beskrivelse af dit problem. Gå til Produkt Ombytning.

Herefter bliver du kontaktet af vores kundeservice når vi har behandlet din sag. Behandlingstiden sker som regler indenfor et par timer.


Test om vores produkt virker for dig!

Vi giver dig som kunde 30 dages tilfredshedsgaranti på køb af en iSmoke® Startpakke. iSmoke® Cigaretten som efter vores mening det bedste produkt på det danske marked indenfor Elektroniske Cigaretter. Vores E-Cigaretter leveres i højeste kvalitet, med ekstra lang batteritid. Alle iSmoke E-Cigaret produkter er registeret og anmeldt hos Sikkerhedsstyrelsen til lovligt salg i Danmark.

Men!

Er du ikke 110 % tilfreds med din iSmoke® Startpakke?
Så giver vi dig 30 dages fuld tilfredshedsgaranti!

Du får alle pengene refunderet på dit køb af et iSmoke® Startpakke. Returner produkterne og vi krediteret dig beløbet. Ibrugtaget filtre samt åbne pakker med filtre modregnes i prisen, da produkterne anses for værende brugt.

Læs mere om vores Tilfredshedsgaranti


100% Tryghed og Sikkerhed

Din tryghed og sikkerhed er altafgørende for os. Så derfor kan du hos iSmoke® frit vælge den betalingsmetode der passer bedst for dig. Ved betaling med kreditkort er du 100 % sikret at dine oplysninger ikke kan læses af andre. Vores online betalingsudbydere er SSL certificeret og din garanti for sikkerhed.

Vælg den betalingsmetode der passer dig bedst:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Electon
  • MobilePay
  • ApplePay

  • Få flere informationer om iSmoke® Rygestop Produkterne, der kan hjælpe dig igennem til et succesfuldt rygestop.


    Enjoy iSmoke