Salgs- og leveringsbetingelser

Albertslund, gældende 12. januar 2024 - version 1.1.7.


Generelt:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer og handler indgået med iSmoke Danmark ApS. Enhver fravigelse af de generelle salgs- og leveringsbetingelser, kan kun ske efter skriftlig tilladelse fra iSmoke Danmark ApS eller medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.


Priser:

Alle priser på hjemmesiden er, medmindre andet er angivet, kontante enhedspriser inkl. moms, importtold samt afgifter og eksklusive levering. iSmoke Danmark ApS forbeholder sig retten til at ændre priser uden varsel. Ved overskridelse af betalingsfristen, samt ved salg til erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at debitere det forfaldne beløb med 2 % i rente pr. måned samt et rykkergebyr svarende til DKK 80,- inkl. moms pr. rykker.


Bestilling:

Alle varer kan bestilles online i vores Webshop. Bestilling kan ske alle døgnets 24 timer - 365 dage om året.

Ordrer ekspederes hverdage i tidsrummet 09:00 - 14:00.

Privatpersoner har derudover mulighed for at bestille varer under telefonisk vejledning gennem iSmoke Danmark ApS kundeservice. Virksomhedskunder har endvidere mulighed for direkte at bestille via e-mail eller telefon. iSmoke Danmark ApS står til rådighed for henvendelser angående vores produkter og leveringstid inden et køb afvikles.


Betaling:

Hvis du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer). Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit kreditkort misbruges ved brug af pin koden.

De data der sendes i forbindelse med et køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Nets yder et højt krypteringsniveau på alle kreditkorttransaktioner. iSmoke Danmark ApS og eller tredjepart har ikke mulighed for at læse eller se dine kort data.

Følgende betalingsmetoder kan benyttes:
 • Dankort
 • VISA Dankort
 • VISA Electron
 • Master Card
 • Mobilepay
 • ApplePay
iSmoke Danmark ApS opkræver ingen kort eller anden afgift for betalingen.


Levering:

Ordre pålægges fragtomkostninger efter gældende takster. Varer leveres almindeligvis inden for 1-2 hverdage eller den på hjemmesiden anførte leveringstid.

iSmoke Danmark ApS sender kun pakker til Danmark, Norge & Sverige

iSmoke Danmark ApS drives kun som internet virksomhed med fjernlager, hvorfor det ikke er muligt for personlig betjening og afhentning på adressen.

Vi sender med PostNord pakkepost. Priserne for levering er 31,95 for levering uden omdeling og 54,95 for levering med omdeling.


Returret:

Vi tilbyder 30 dages fuld returret, dvs. yderligere 16 dage ift. forbrugeraftalelovens obligatoriske 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Du kan sende en mail til kundeservice@ismoke.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Skulle købet fortrydes indenfor 30 dage tilbagebetaler vi hele købesummen, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal du give os besked om at du ønsker at fortryde senest 30 dage efter modtagelsen. Når du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Sørg derfor altid for at passe ekstra godt på den originale emballage I tilfælde af, at De skal benytte fortrydelsesretten. Manglende original emballage medfører ofte en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af iSmoke Danmark ApS, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsesværdien. I værste fald kan manglende original emballage m.v. medføre, at varen har mistet sin handelsværdi og du dermed kun kan få leveringsomkostningerne retur ved fortrydelse.

Brugte og eller åbne pakker af iSmoke® Premium Filtre tages ikke retur, da produktet af hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret når forseglingen er brudt.

iSmoke Danmark ApS returnerer beløbet inden 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet

Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os anden dokumentation for at have returneret den.

Alle omkostninger ved at sende varen tilbage til iSmoke Danmark APS påhviler forbrugeren. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Evt. tvivlsspørgsmål rettes til iSmoke Danmark ApS kundeservice.

Varen sendes til:
iSmoke Danmark ApS
Tornegårdsvej 63
2620 Albertslund
Att.: Returafdelingen – ”MÆRK MED ORDRENUMMER”

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Reklamationsret:

Der gives 24 måneders reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet opstået senest 24 måneder efter den dag varen er modtaget. Det er dog en forudsætning, at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen eller fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen.

Reklamerer du som forbruger inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. For ”forbrugsvarer” som f.eks. iSmoke® Premium Filtre o.lign. gælder det at reklamationsretten afgrænses af varens naturlige holdbarhed medmindre andet er anført, hvis varen har haft den holdbarhed, som man med rimelighed kan forvente.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal varen indsendes til os på vores adresse. Ved reparation skal udførlig fejlbeskrivelse samt kopi af faktura medsendes. Varer til ombytning/reparation skal så vidt muligt returneres komplet. Inden returnering af varer til iSmoke Danmark ApS skal der rettes henvendelse til vores kundeservice med henblik på rekvirering af returnummer.

Returnummer fås ved at rette henvendelse til kundeservice.

I tilfælde af returnering af en vare hvor der ikke kan konstateres nogen fejl, forbeholder iSmoke Danmark ApS sig retten til at fakturere Dem et eftersynsgebyr på brugt tekniker tid samt forsendelse. (1 teknikertime faktureres med DKK 395,- inkl. moms.).

iSmoke Danmark ApS er kun ansvarlig så længe det følger direkte af dansk lovgivning.

For erhvervsdrivende gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.


Log statistik:

Log statistik bruges på http://www.ismoke.dk samt underlæggende sider og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, samt på hvilken del af websitet dette forlades m.m. På http://www.ismoke.dk anvendes log statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og til personalisering af markedsføringen mod brugeren. For at komme i en rabat gruppe skal du oprette en konto på vores system og lade dig registrere med navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse m.v. iSmoke Danmark ApS gemmer ingen kreditkort oplysninger.


Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 • Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
 • Personoplysningerne registreres hos iSmoke Danmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, dette gælder ikke for aktive brugerkontoer.
 • Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
 • Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
 • Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på ismoke.dk er iSmoke Danmark ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@ismoke.dk


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kundeservice@ismoke.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Kontakt iSmoke Danmark ApS

Du er altid yderst velkommen til at kontakte os, enten pr. mail eller telefon. Du kan se vores telefonisk åbningstider under Kundeservice området.

Kundeservice:
Kundeservice telefon: 7199 5565
Kundeservice e-mail: kundeservice@ismoke.dk

Administrations Address:
iSmoke Danmark ApS
Tornegårdsvej 63
2620 Albertslund
Danmark

Cvr. nr.: 27263623


Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

iSmoke Danmark ApS
Tornegårdsvej 63
2620 Albertslund
E-mail: kundeservice@ismoke.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende:

Varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________


Bestilt den:

_____________


Modtaget den:

_____________


Forbrugerens navn:

____________________________


Forbrugerens adresse:

____________________________


Forbrugerens underskrift:

____________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Dato:
_____________


Enjoy iSmoke