iSmoke® Nyheder

samt information om e-cigaret lovgivningen.

I nedenstående tidslinje kan du få et overblik over iSmoke® ændringer og tiltag samt de væsentlige ændringer i den nye rygelov som omfatter hele e-cigaret området.


 • Mindre Prisstigning 20. november 2023
  Brev fra Sikkerhedsstyrelsen
  "Sikkerhedsstyrelsen evaluerer årligt gebyrordningen for elektroniske cigaretter m.v., jf. Budgetvejledningens regler, hvor der evalueres ift. ressource anvendelse og indtægtsgrundlag. Det er konstateret, at ordningen er underfinansieret, og at der er behov for en opjustering af gebyret for at opnå den nødvendige og krævede samlede økonomisk balance. Derfor hæves gebyret for anmeldte elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin, ligesom gebyret for registrering og opretholdelse af markedsføring af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin hæves."

  Sikkerhedsstyrelsen hæver prisen med 40% - som desværre resulterer i en mindre tvungen prisstigning på 0,60 øre pr. filtre, som træder i kraft 1. december 2023
 • Nikotinafgift 1. januar 2023
  Den 1. januar 2023 træder den nye lovgivning i kraft, som betyder at der indføres nikotinafgift på e-cigaretvæsker samt andre nikotinholdige produkter.

  Læs mere
 • Intens Tobak 8. december 2022
  iSmoke Premium Filtre, 12mg Intens Tobak er nu godkendt & registeret af Sikkerhedsstyrelsen.

  12mg Intens Tobak er klar til salg pr. 1. Januar 2023.
 • Intens Tobak 27. oktober 2022
  iSmoke Premium Filtre, Intens 12mg er nu ansøgt hos Sikkerhedsstyrelsen.

  Vi afventer nu endelig registrering af produktet som forventes færdigbehandlet inden det nye år.
 • Intens Tobak 5. oktober 2022
  Med den nye lovgivning indenfor e-cigaretområdet og afgiften på e-væske på produkter højere end 12mg ansøger iSmoke® endnu en styrke til vores kunder der ryger Intens Tobak.

  Vi er d.d. i gang med at klargøre ansøgningen af 12mg Intens Tobak som forventes færdigbehandlet inden det nye år.

 • Mængde Rabat fjernet 4. oktober 2022
  Jf. forbrugerombudsmandens og mængderabat er priser på iSmoke® Premium Filtre rettet. Kunder der tidligere købte 25 eller 60 stk. filter fik mængderabat. Denne rabat er fjernet, prisen er udjævnet så en pakke med 5 stk. filter er faldet med 5% af tidligere pris.
 • Afgifter på e-væske 1. oktober 2022
  Fra d. 1. oktober 2022 pålægger staten afgifter på e-væske indeholdende nikotin, dette er gældende alle forhandlere i Danmark. Produkter der er på lager inden 1. oktober 2022 indeholdende nikotin, må sælges så længe lager haves, dette dog gældende senest til og med den. 31. december 2022.

  Du kan derfor som kunde i perioden frem mod 31. december 2022 komme til at opleve to forskellige priser på vores produkter, idet der både vil være produkter med og produkter uden afgift i overgangsperiode.

  Afgift, e-cigaret væske med nikotin pr. ml.:
  - 12mg nikotin eller derunder: 1,5 kr. pr. ml.
  - Over 12mg nikotin: 2,5 kr. pr. ml.
 • Produkt Pakker 1. oktober 2022
  Indfasningen af enkeltpakker og yderemballage til elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin skal have standardiseret udformning.
 • E-Cigaret Smage & Afgifter 1. april 2022
  Kun tobak og mentol er tilladt som kendetegnende aroma i elektroniske cigaretter, genopfyldningsbeholdere med eller uden nikotin og smagsstoffer til brug i elektroniske cigaretter (alle produkter. Overgangsperioden er slut).

  Et årligt gebyr på registrering af markedsføringssteder indføres

  Et årligt gebyr på genopfyldningsbeholdere uden nikotin indføres
 • Nikotinfrie produkter 1. oktober 2021
  Genopfyldningsbeholdere uden nikotin skal anmeldes til Sikkerhedsstyrelsen.

  Der skal være produkt-ID på enkeltpakker og emballage til elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin (for produkter, der fremstilles 1. oktober 2021 eller senere).
 • Produktbilleder 1. april 2021
  iSmoke® må vi ikke længere vise billeder af de produkter som vi sælger medmindre du som kunde selv aktivt vælge at få vist vores produktbilleder i shoppen
 • E-Cigaret Smage 1. april 2021
  Det er nu kun lovligt at sælge e-væske og aroma med tobak og mentol smag, medmindre produktet er produceret før denne dato.
 • Rabatter m.v. 1. april 2021
  Synlige rabatter og tilbud er ikke lovlige medmindre de stemmer overens med forbrugerombudsmandens retningslinjer, og derfor vil du ikke længere kunne finde rabatter og tilbud i de danske e-cigaretwebshops og butikker.