Den nye E-Cigaret Tobakslovgivning

I nedenstående tidslinje kan du få et overblik over de væsentlige ændringer i den nye rygelov som omfatter e-cigaret området.
 • Produktbilleder 1. april 2021
  iSmoke® må vi ikke længere vise billeder af de produkter som vi sælger medmindre du som kunde selv aktivt vælge at få vist vores produktbilleder i shoppen
 • E-Cigaret Smage 1. april 2021
  Det er nu kun lovligt at sælge e-væske og aroma med tobak og mentol smag, medmindre produktet er produceret før denne dato.
 • Rabatter m.v. 1. april 2021
  Synlige rabatter og tilbud er ikke lovlige medmindre de stemmer overens med forbrugerombudsmandens retningslinjer, og derfor vil du ikke længere kunne finde rabatter og tilbud i de danske e-cigaretwebshops og butikker.
 • Nikotinfrie produkter 1. oktober 2021
  Genopfyldningsbeholdere uden nikotin skal anmeldes til Sikkerhedsstyrelsen.

  Der skal være produkt-ID på enkeltpakker og emballage til elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin (for produkter, der fremstilles 1. oktober 2021 eller senere).
 • E-Cigaret Smage & Afgifter 1. april 2022
  Kun tobak og mentol er tilladt som kendetegnende aroma i elektroniske cigaretter, genopfyldningsbeholdere med eller uden nikotin og smagsstoffer til brug i elektroniske cigaretter (alle produkter. Overgangsperioden er slut).

  Et årligt gebyr på registrering af markedsføringssteder indføres

  Et årligt gebyr på genopfyldningsbeholdere uden nikotin indføres
 • Produkt Pakker 1. oktober 2022
  Enkeltpakker og emballage til elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin skal have standardiseret udformning.