Bekræft din alder

Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år

Indhold i iSmoke® Premium Filtre

Hvad indeholder vores Væske?

Få en detaljeret viden om hvilket indhold og ingredienser vi benytter i vores iSmoke® Premium Filter samt hvad vores væsker indeholder.

iSmoke® Premium filtre og e-væsken heri er anmeldt og registeret hos Sikkerhedsstyrelsen til lovligt salg.

Derudover er vores filtre er MSDS-certifikats godkendt samt vores producent er yderligere godkendt med følgende certifikater: FDA/KFDA-godkendelse, den Amerikanske Fødevarestyrelse samt følgende ekstracertificeringerne BV, TUV, GMP, HACCP, ISO.

iSmoke® Premium filtre produceres under kliniske og sterile forhold og gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre slutbrugeren en ensartet smagsoplevelse gang på gang.

Detaljeret indholdliste i iSmoke® Premium Filtre:

Indhold iSmoke® Original Tobak

Original Tobak

Få yderligere information om alle ingredienser samt sammensætningen af indholdet i vores væske der benyttes i vores iSmoke® Premium Filter med Original Tobak

Detaljeret Indholdsliste for: 0mg, 12mg samt 18mg Nikotin
Indhold iSmoke® Mentol Tobak

Mentol Tobak

Få yderligere information om alle ingredienser samt sammensætningen af indholdet i vores væske der benyttes i vores iSmoke® Premium Filter med Mentol Tobak

Detaljeret Indholdsliste for: 0mg, 12mg samt 18mg Nikotin
Indhold iSmoke® Intens Tobak

Intens Tobak

Få yderligere information om alle ingredienser samt sammensætningen af indholdet i vores væske der benyttes i vores iSmoke® Premium Filter med Intens Tobak

Detaljeret Indholdsliste for: 12mg samt 18mg Nikotin


Fik du nok information om iSmoke Premium Filtre?

Hvis ikke du har fået alt den information om vores filtre du ville vide er du yderst velkommen til at stille spørgsmålet direkte til vores KundeService vi sidder altid klar til at hjælpe. Du kan også selv søge mere viden om vores iSmoke® Premium Filtre.


Enjoy iSmoke