Bekræft din alder

Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år

Kom godt i gang

Skab overskud og mere energi!

iSmoke® er et super godt alternativ til et hurtig og lettere rygestop af cigaretter. Når du beslutter dig for at stoppe med at ryge de ordinære cigaretter, betyder det samtidig et farvel til en masse giftstoffer, og dette vil din krop elske dig for.

iSmoke® filtre indeholder ikke de ca. 4.000 forskellige giftstoffer, som du får fra ordinær tobaksrygning. Disse vil du fremover kunne skåne din krop for.

Motivation er vejen frem

Inden du starter et rygestop af ordinære cigaretter, er det vigtigt, at du er indstillet og motiveret på at tage kampen op mod cigaretterne. Det kræver energi, tålmodighed og engagement. Et lille råd, er at der skal holdes fokus på hvad din personlige motivation er for at gennemfører et rygestop er.

  • Er det for at forlænge dit liv?
  • Er det for at skåne dine omgivelser?
  • Er det for at undgå rygerelaterede sygdomme?
  • Er det for at kunne deltage aktivt i dine børn eller børnebørns liv?
Der findes rigtig mange gode grunde til at stoppe eller nedsætte ens rygning. Tænk over dine grunde! Tænk over at fastholde din motivation, for det er den største faktor for et succesfuldt rygestop.


Kom godt fra start med iSmoke®

Når du modtager din nye iSmoke® Cigaret, anbefaler vi, at du først tager den i brug den efterfølgende morgen. Husk altid at oplade dine batterier i 1-3 timer. Desuden anbefaler vi at du læser brugermanualen godt igennem inden ibrugtagelse

Hvorfor vente til dagen efter?

iSmoke® ønsker at give vores kunder den bedste forudsætning fra start. Vi anbefaler at du venter til den efterfølgende morgen med at gå i gang med din nye e-cigaret.

Dette giver en bedre effekt samt overgangen fra den ordinære cigaret til iSmoke® cigaretten bliver væsentligt lettere. Vores cigaret føles næsten som en helt ordinær gammel cigaret, hvor du får smag, røg og hals-krads.

Når du den efterfølgende morgen begynder at ibrugtage din nye iSmoke E-Cigaret og dampe, i stedet for at tænde en ordinær cigaret, vil det føles som at ryge en helt traditionel cigaret. Den eneste forskel du storset vil mærker er at smagen er anderledes. Dette kan sammenlignes med at skifte til et nyt cigaretmærke.

Bemærkning: Når du har påsat et filter på din iSmoke® cigaret, anbefaler vi, at der tages 3-4 hurtige inhaleringer, hvorefter der kommer fuldgang i filteret.

Rygning på iSmoke® Cigaretten

Normalt ryges en ordinær cigaret på 5-7 minutter.

iSmoke® cigaretten er det lidt anderledes. Man inhalerer et sted mellem 12-15 gange for at opnår samme effekt svarende til en hel cigaret.

Herefter stopper du inhaleringen og cigaretten går automatisk på "standby" tilstand, indtil næste gang du trykker på knappen og ryger videre. den.

Hvis du endnu ikke er overbevist om at iSmoke® er vejen til dit rygestop skal du læse videre om dine fordele.


Enjoy iSmoke