Bekræft din alder

Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år

Valg af Nikotinstyrke

Gode råd om valg af Nikotinstyrke

En rigtig vigtig faktor når man starter med rygning på E-Cigaretter er, at man fra start, vælger den rigtige ninotin styrke. Dette gøres for at sikre man får et maksimalt og tilfredsstillende resultat ud af sine Elektroniske Cigaretter, men også for at undgå at der ikke starters på et alt for højt nikotin niveau.

Vi anbefaler at starte på samme niveau nikotin svarende til den styrke ens ordinære cigaretter indeholder, herved bliver overgangen og eller skiftet til permanent e-cigaret rygning lettest.

Valget af nikotinstyrke afhænger af dit i forvejen forbrug af ordinære cigaretter og styrke/mærke.

I nedenstående skema kan du få et overblik over hvilken nikotin styrke der er svarer til dine ordinære cigaretters styrke.


Nikotin Styrke til E-CigaretHar du fortsat spørgsmål eller er i tvivl om hvilken styrke du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice som altid sidder klar til at hjælpe dig.

iSmoke® Premium filtre og e-væsken heri er anmeldt og registeret hos Sikkerhedsstyrelsen til lovligt salg.

Vores filtre er MSDS-certifikats godkendt samt vores producent er yderligere godkendt med følgende certifikater: FDA/KFDA-godkendelse, den Amerikanske Fødevarestyrelse samt følgende ekstracertificeringerne BV, TUV, GMP, HACCP, ISO.

Gå til oversigten: iSmoke® E-Cigaret Startpakke eller iSmoke® Premium Filtre.


Enjoy iSmoke