Bekræft din alder

Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år

Gennemfør dit Rygestop

Vi kan hjælpe dig til et succesfuldt rygestop!

Rygning er skadeligt, og i EU dør der omkring 700.000 mennesker hvert år på grund af rygning eller ryge-relaterede sygdomme.

Alene i Danmark dør omkring 14.000 mennesker af rygning eller følgesygdomme. Rygning er i Danmark således den enkeltfaktor, som forringer vores sundhed mest.

Er du ryger? Så har du stor risiko for at blive ramt af kræft, hjerte-kar-sygdomme og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL). Dertil kommer der yderligere en lang række af andre helbredsmæssige problemer, der direkte er medvirkende til nedsættelse af livskvaliteten. Omkring 320.000 danskere er diagnosticeret med KOL, dette er dog ikke og alene grundet rygning.

Hold fast i dit rygestop

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig i dit rygestop. Hold fast i, hvorfor du gerne vil være røgfri og husk hvorfor du gør det . Fortsæt rygestoppet også selv om du falder i. Kampen er langt fra tabt, også selvom du kommer til at ryge en enkelt eller to cigaretter i ny og næ. Hold motivationen oppe, og husk på hvorfor det er du har valgt at gennemfører dit rygestop.

Hurtigt er du mere og mere sikker på, at det vil lykkedes dig at blive røgfri. Du skal holde din motivation oppe og fokuser på alle de gevinsterne din krop mærker, og sætte pris på dine nye vaner.


Rygning er direkte årsag til en lang række sygdomme

  • Rygning medfører en lang række forskellige helbredsproblemer.
  • Rygning øger risikoen for lungekræft og mindst 15 andre kræftformer.
  • Rygning er den vane, der er skyld i flest kræfttilfælde.
  • Rygning giver kræft, ca. 4.500 danske dør årligt.
  • Rygning giver øget risiko for hjerte-kar-sygdomme.
  • Rygning giver øget risiko for åreforkalkning og blodpropper.
  • Rygning giver øget risiko for kredsløbsbesvær i benene og hjerneblødninger.
  • Rygning giver øget risiko for udvikling af type 2 diabetes.
  • Rygning giver øget risiko for paradentose og komplikationer i forbindelse med behandling.
  • Rygning giver øget risiko for hoste, åndenød og luftvejsinfektioner.

Nu det tid til forandring? – Gennemfør dit Rygestop med iSmoke®

iSmoke® startede med salg indenfor Elektroniske Cigaret produkter i 2009. Dengang hvor markedet for Elektroniske Cigaretter kun var ved den spæde begyndelse. Vi er i dag en af Danmarks markedsførende virksomheder, der med vores mange års professionel erfaring indenfor salg af rygestop produkter er en yderst seriøs og kompetent spiller på det danske marked. Læs mere om iSmoke®.

iSmoke® har siden 2009 hjulpet flere end titusinder af kunder med deres eget komplette rygestop eller væsentlig nedsættelse af rygningen af ordinære cigaretter. Vores kunder er enten skiftet fast i en periode til iSmoke® Cigaretten eller helt stoppet brugen af de ordinære cigaretter.

Skift dine ordinære cigaretter ud med E-Cigaretten fra iSmoke®. Gennemfør dit rygestop og få succes indenfor ganske få dage. Vores produkter har bevist de virker! Det har flere tusinde kunder allerede oplevet. Hvor rigtig mange er endt med permanent at lægger de ordinære cigaretter på hylden.

Ønsker du mere information kan du læse mere om iSmoke® Rygestop Produkterne, der kan hjælpe dig igennem til et succesfuldt rygestop.


Enjoy iSmoke