Det siger kunderne om iSmoke®

Læs udvalgte kundeudtalelser om iSmoke® Produkterne

Lav gerne din egen kundeudtalelse og send den til os. Fortæl kort om dine erfaringer med iSmoke® produkterne og hvordan de har hjulpet dig i kampen mod et rygestop eller nedsættelse af rygeforbruget.

Alle kundeudtagelser er kun offentliggjort med kundens accept.


Udvalgte Kundeudtagelser

Lone Ellgaard, 32 år, Købe
iSmoke er det bedste rygestop jeg har prøvet, har forsøgt med plaster, pastiller, inhalator osv. Og der var alle abstinenser til stede. Med iSmoke, er de reduceret til næsten ingenting. Min mand ryger stadig, og det gør han indenfor og i bilen, og det rører mig overhovedet ikke, jeg har min iSmoke, og den sørger for, at jeg ikke falder tilbage til cigaretterne. En anden fordel ved iSmoke er, at man ikke binder sig til noget som helst, ikke noget abonnement eller lign. Man klikker sig ind, køber det man vil, og bestemmer i det hele taget selv. Man bliver ikke påduttet en masse og skal ikke tage stilling til alt muligt. Fortsæt endelig på denne måde. Det er frihed i sig selv. :D

Marianne Kirstine Braad, 45 år, Slagelse
Det viker stadig. På onsdag har jeg ikke røget en alm. cigaret i 3 uger. Jeg tænker ikke på dem længere og det går også fint når jeg møder rygere.

Nick Lisberg, 28 år, Varde
Så runder man 9 måneder uden smøger. Tak iSmoke for not smoking

Kim Larsen, 31 år, Vordingborg
Min forældre som begge er sidst i halvfjerdserne og har røget hele livet skiftede fra dag til dag fra almindelige cigaretter til iSmoke cigaretten og er super tilfredse. Dejligt at kunne hjælpe sine forældre til et sundere liv, spare penge, samt undgå alle de andre gener tobaksrøg i hjemmet medfører.

Dennis Andersen, 55, Sdr. Felding
Hold da op…. Jeg har prøvet nogle forskellige slags af de her e-smøger. Men den her virker rent faktisk !!

Claus Asferg, 24 år, Århus
Har ikke røget i 4 måneder takket være iSmoke. Allerede efter en uge brød jeg mig ikke længere om smagen af cigaretter. Ydermere er mit forbrug faldet. Et filter kan holde i fire dage i modsætning til en pakke cigaretter, der kun holdt 1,5 - 2 dage. Dette produkt får folk til at stoppe! Tak!

Bent Alex Andreasen, 41, Brabrand
Tilsyneladende et regulært firma der holder hvad der loves, og det på en venlig måde. Min anden halvdel herhjemme, har ikke rørt en cigaret i snart 2 mdr. til gengæld går det fint med at *dampe* kan kun anbefale!

Jan Rasmussen, 29, Nørrebro
Virker over al forventning. - Har ikke rørt “almindelig” røg siden jeg startede med disse – dejligt!

Jørgen Hedegaard, 35, Østerbro
Ja så blev jeg jo også iSmoker, efter at checke elsmøger på nettet faldt jeg over jeres produkt. Jeg må sige at det lever helt op til mine forventninger, Jeg bestilte lørdag og modtog mine nye smøger allerede om mandagen. Jeg føler ikke jeg er holdt med at ryge, men jeg ryger sundere uden at være til sene for mine nærmeste.

Christian, 26 år, Hov
Hej, jeg hedder Christian og har lige bestilt en vare hos jer. Jeg modtog varen ca. 24 timer efter jeg havde bestilt den. Og hvor BLEV jeg overrasket over resultatet af at prøve det første “hiv”. TOTAL som en rigtig smøg! Det ku ikke blive bedre, og med massere af “riv” i.. Ganske som jeg var blevet lovet Tak for en fed service, og en god vane

Ronny og Rina, 31 år, Søborg
Først og fremmest kan vi kun sige, ekstrem hurtig levering – det er bare super, når man har sat sig for at prøve noget nyt. Ronny har ledt og ledt på nettet for, at ville finde det helt rigtige produkt til os, så vi kunne prøve, at stoppe med at ryge og Ronny blev ved med at vende tilbage til www.iSmoke.dk. Så til sidst besluttede vi, at nu måtte vi bare prøve dette. Ronny er fra dag til dag gået fra 50-60 cigaretter om dagen til 5-7 efter at have fået iSmoke cigaretten – bare på 2 dage – det er jo vildt imponerende. Vi er begge meget imponeret over smagen på iSmoke – det er helt vildt, faktisk håber vi begge som er storrygere, at være fri for almindelige cigaretter indenfor max 14 dage – det er faktisk første gang vi begge har haft det sådan. Vi har prøvet andre elektroniske cigaretter, men noget værre bras, den ene havde en forfærdelig smag og den lækkede en eller anden form for væske ud. Vi kan jo allerede godt regne ud, at vi vil spare rigtig mange penge, hvilket er rigtig dejligt. Vi har 2 katte, som rent faktisk elsker, at vi ikke ryger rigtige cigaretter herhjemme, men kun iSmoke. Vi kan selv efter kun 2 dage, godt selv mærke en forskel på vores heldbred. Vi havde ikke regnet med, at iSmoke kunne ændre vores holdning, men det må vi bare konstatere er sket. Vi har begge lyst til ikke mere, at skulle ryge almindelige cigaretter. iSmoke er fantastisk og den lades hurtigt op og er klar til brug igen. Udover dette, så kan den jo ryges overalt – hvilket er dejligt, helt uden, at genere andre mennesker eller dyr. Super produkt – kan kun anbefales, hvis man vil blive ex-ryger.

Per Lind, 31 år, Horsens
Fantastisk produkt, bestilte fredag, havde det lørdag, super service. Har været røgfri i 1 måned, lækkert og rimelig simpelt, og oveni hatten har jeg allerede sparret 900 kr. på første måned. iSmoke RULES!, Top produkt i kanon kvalitet.

Anni Dorit Jørgensen, 50 år, Esbjerg
Super produkt, super service, har prøvet flere elektroniske cigaretter, men I SMOKE vinder med længder! kan kun anbefale iSmoke til alle der vil anskaffe sig en elektronisk cigaret., ex. ryger på 3. måned.

Susi Jensen, 31 år, Hjørring
Jeg købte et iSmoke Start Kit i forbindelse med nedsætning af min rygning, jeg kvittede smøgerne efter 2 dage, siden da har jeg kun røget på min iSmoke cigaret, 6 måneder siden. Jeg har regnet lidt på det, jeg røg i gennemsnit 15 cigaretter om dagen, det vil sige på 6 måneder har jeg sparret min krop for næsten 3.000 stk. cigaretter. Har anbefalet iSmoke til alle jeg kender og der er 5 andre personer der er kommet med på rygestop vognen.

Overvejer du endelig et stoppe med at Ryge? Så kan du læse meget mere om hvordan du gennemfører et Rygestop.


Enjoy iSmoke