Bekræft din alder

Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år

Produkt Certifikater

Certifikats Godkendte iSmoke® Produkter

-en lang række seriøse certifikater!

iSmoke® handler kun med de største og mest kvalitetsbevidste producenter. Vores samarbejde med vores udvalgte producenter bygger på et tæt samarbejde vi startede tilbage i 2009 og stadig den dag i dag holder ved. Hvor kvalitet, produktudvikling, produktsikkerhed og levering til aftalt tid er nogle af vores vigtigste faktorer.

Alle iSmoke® Produkter har en lang række certifikats godkendelser. Vores batterier er bygget på seneste teknologi og er minimum CE og ROHS og overholder alle lovkrav hertil og alle de Danske.

Væsken i vores iSmoke® Premium Filtre er MSDS certifikats godkendt som er garanti for at e-væsken er produceret ansvarligt, i kliniske forhold og at den rent faktisk indeholder og følger producents opskrifter uden ændringer i forhold til certificeringen.

Alle vores producenter har yderligere følgende ekstra certificeringer:

Produkt Certifikater


Indhold i iSmoke® Premium Filtre

Få en detaljeret liste over det du ryger!

iSmoke® har intet at skjule, vi bygger på ærlig og åbenhed som er en nøglefaktor og vejen frem for os. Som kunde hos iSmoke® har du altid kunne se indholdet i væsken i vores Premium Filtre. Du kan læse mere om indholdet i vores iSmoke® Premium Filtre.


Enjoy iSmoke