Tilfredshedsgaranti

iSmoke® Rygestop Produkter der virker!

-Det er flere tusinde af vores kunder enige om!

Vi har efter vores egen mening, de bedste elektroniske cigaretter på markedet. Vores produkter er fremstillet i højeste kvalitet, af de bedste materialer der garanterer dig som kunde et godt og solid produkt. Et produkt der er skabt til at leverer en fantastisk "rygeoplevelse" hver gang du benytter dem!

iSmoke® Rygestop produkterne er alle som minimum CE-Certificeret. CE mærket giver producentens garanti for, at alle direktiver, som har med sikkerhed at gøre, er opfyldte.

iSmoke® Premium Filtre er alle MSDS certifikats godkendt. Desuden er E-væsken der benyttes i alle vores Premium Filtre godkendt med følgende certifikater: FDA/KFDA godkendelse, den Amerikanske Fødevarestyrelse samt følgende ekstra certificeringerne BV, TUV, GMP, HACCP, ISO.

Endvidere er alle iSmoke® produkter anmeldt og registreret hos Sikkerhedsstyrelsen, efter e-cigaret lovgivningen.

30 dages tilfredshedsgaranti

Men!

Er du ikke 110 % tilfreds med din iSmoke® StartPakke?

-Så giver vi dig 30 dages fuld tilfredshedsgaranti!

Hvis du fortryder dit køb, eller ikke mener vores produkt lever op til dine forventninger får du alle pengene refunderet for købet af en StartPakke. Har du tilkøbt ekstra iSmoke® Premium Filtre refunderes alle ikke åbnede pakker også.

For at benytte dig af vores tilfredshedsgaranti skal du udfylde vores returformular. Herefter håndterer Kundeservice sagen og det videre forløb.

Husk! Hos iSmoke® stiller vi ingen spørgsmål i forhold til benyttelsen af vores 30 dages fuld tilfredshedsgaranti!
Er du ikke tilfreds med produktet refunderer vi pengene.


Enjoy iSmoke