Om iSmoke®

Vi holder altid hvad vi lover!

For uden dig er vi intet!

iSmoke® startede med salg indenfor Elektroniske Cigaret produkter i 2009 hvor markedet for Elektroniske Cigaretter i Danmark var i den spæde start. iSmoke® er en af Danmarks markedsførende virksomheder med mange års professionel erfaring med salg og service af Elektroniske Rygestop produkter. Vi er en yderst seriøs og professionel virksomhed, og alle vores kunder bliver altid mødt med et smil.

iSmoke® rygestop produkter har hjulpet flere tusinde kunder til et komplet rygestop og/eller rygenedsættelse, hvor kunden enten er skiftet fast til iSmoke® eller helt stoppet rygningen af ordinære cigaretter.

Vi kender vores produkter 110% - For vi bruger dem selv!
90% af vores medarbejdere hos iSmoke® benytter selv vores Elektroniske Cigaretter til deres rygestop. Vores medarbejdere kender alt til vores produkter, og kan altid give dig et professionelt svar på dine spørgsmål.

Vi er kendt for produkter der virker!
iSmoke® handler kun med de største og mest kvalitetsbevidste producenter. Vores samarbejde med vores udvalgte producenter bygger på mange års tæt samarbejde, hvor kvalitet, produktudvikling, levering til aftalt tid er nogle af vores vigtigste faktorer.

Vi har i årenes løb testet flere hundrede elektroniske cigaretter, hvilket vi fortsat gør! Inden et nyt produkt i iSmoke® serien lanceres til vores kunder, er det gennem en streng udvælgelse- test for, at sikre vores høje kvalitet og vores kunders tilfredshed.

Derfor skal du vælge os?
 • Salg af Elektroniske Rygestop Produkter siden 2009
 • Produkter i højeste kvalitet
 • Egne og lovlige produkter registret hos Sikkerhedsstyrelsen
 • 30 dages fuld tilfredshedsgaranti
 • Professionel virksomhed med kundeservice i højsædet
 • Minimal fejlmargin på vores produkter
 • 99% leveringsdygtige på alle vores produkter
 • Ingen skjult agenda, binding m.v.

 • Hvis du ønsker at vide mere om iSmoke® er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres ved henvendelse til vores kundeservice afdeling.

  Ønsker du mere information kan du læse mere om iSmoke E-Cigaret Produkter, der kan hjælpe dig igennem til et succesfuldt rygestop.

  iSmoke.dk drives og ejes af
  iSmoke Danmark ApS
  Tornegårdsvej 63
  2620 Albertslund
  Danmark

  Cvr. nr.: 27263623


  Enjoy iSmoke