Bekræft din alder

Dette websted er beregnet til voksne rygere og damprygere på 18 år eller ældre. Ved din accept beckræfter du, at du er er atten år eller ældre.
Kun adgang for personer over 18 år

Information

Få mere viden og information om iSmoke® Rygestop Produkter.

I denne sektion finder du detaljeret viden om hvad iSmoke® Produkterne kan gøre for dig, du kan læse og komme i dybden inden du starter.

Hvis du fortsat mangler svar på dine spørgsmål. Så husk at du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice for rådgivning og vejledning. Vi har et yderst kompetent team som står klar til at hjælpe dig, og hurtigt give dig en kvalificeret svar.


Om iSmoke® E-Cigaretten

Vi har, efter vores egen mening, den bedste og mest enkelte e-cigaret på den danske markedet. iSmoke® Cigaretten er fremstillet i højeste kvalitet, som garanterer dig en fantastisk "rygeoplevelse" hver gang du benytter den!
Læs mere.


Valg af Nikotinstyrke

En rigtig vigtig faktor inden for rygning på E-Cigaretter er at man fra start vælger den rigtige ninotin styrke. Dette for at få et maksimalt og tilfredsstillende resultat, men også for at sikre at du ikke starter på et alt for højt nikotin niveau.
Læs mere.


Kom godt i gang

iSmoke® er det bedste valg til et hurtig og let rygestop af almindelige cigaretter. Ved et rygestop af ordinære cigaretter siger du farvel til en masse giftstoffer, og din krop vil elske dig for det. Vores produkter indeholder ikke de 4.000 forskellige giftstoffer, som du får fra ordinær tobaksrygning.
Læs mere.


Dine Fordele

Har du som mange andre mennesker endelig overvejet at kvitte de ordinære cigaretter? Men kender til hvor svært det kan være at lægge cigaretterne på hylden? Så er tiden nu måske inde til at overveje din fremtid se mere om hvordan vores produkter kan hjælpe dig!
Læs mere.


Gennemfør dit Rygestop

Rygning er skadeligt, og i EU dør der omkring 700.000 mennesker hvert år på grund af rygning eller ryge-relaterede sygdomme. Alene i Danmark dør omkring 14.000 mennesker af rygning eller følgesygdomme. Rygning er i Danmark således den enkeltfaktor, som forringer vores sundhed mest
Læs mere.


Årlig Besparelse

Som ryger er der mange penge at spare ved at skifte til en E-Cigaret. Du kan læse mere om vores beregninger og om du kan spare op imod 30.000 kr. pr. år ved at skifte de ordinære cigaretter ud med iSmoke® Cigaretten.
Læs mere.


Indhold i iSmoke® Premium Filtre

Ønsker du at gå lidt i dybden og få viden om hvilket indhold der er i vores iSmoke® Premium filtre. Så kan du se en detaljeret beskrivelse på næste side, der også inkluderer vores ingrediensliste.
Læs mere.


Enjoy iSmoke